Kolej Transsyberyjska

wiza.info

wizy + zaproszenia



Dwukrotna wiza turystyczna do Rosji

Do wystawienia wizy dwukrotnej oprócz dwukrotnego vouchera turystycznego wymagane są dodatkowe dokumenty i informacje:

  • pismo skierowane do konsulatu z prośbą o wystawienie wizy dwukrotnej i z opisem całej podróży
  • rezerwacja lotnicza/kolejowa na oba wjazdy i wyjazdy
  • rezerwacja hotelowa we wszystkich hotelach na trasie

Informacje o wszystkich hotelach na trasie, także tych poza granicami Rosji, np. w Rydze, czy Mongolii, powinny zostać zawarte także na voucherze i powinny one być zgodne z dołączonymi rezerwacjami. Zamów dwukrotny voucher turystyczny w cenie 159 zł od osoby.

Jeżeli żaden z pobytów nie przekracza 10 dni, można ubiegać się o dwukrotną wizę tranzytową (bez konieczności okazywania i zamawiania vouchera). Oba wjazdy i wyjazdy muszą jednak i w tym wypadku nastąpić w ciągu 30 dni.

Informacje o wizie tranzytowej do Rosji

W razie wątpliwości prosimy o kontakt.


__^

XHTML 1.0 Strict | CSS 2.1